Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-09-11

Yazokulu Final Mazeret Sınavı



 

Sevgili Öğrencilerimiz,

07-13 Eylül 2020 tarihlerinde, yaşadığı teknik problemler ve sağlık sorunları sebebiyle online yaz okulu final sınavına katılamayan öğrencilerimiz için final mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. Bu sebeple mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin corludekanlik@nku.edu.tr e-posta adresine Konu kısmına "FİNAL MAZERETİ SINAVINA GİRİŞ BAŞVURU DİLEKÇESİ" yazarak mazeretini belirten imzalı bir dilekçe ve varsa ekinde mazeretini bildiren kanıtları (ekran görüntüsü, sağlık raporu vb.) ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Başvurularınızı 15 Eylül 2020 Salı günü 09:00'a kadar yapabilirsiniz. Bu tarihten ve saatten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru dilekçenizi doldurup imzalayıp, taratıp ya da fotoğrafını çekerek yukarıda belirtilen dekanlık mail adresine göndermeniz gerekmektedir. İmzasız gönderilecek dilekçeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Mazeretlerinizin kabul edilip edilmediği ve kabul edildi ise eğer, sınav tarihleriniz ve saatleriniz 15 Eylül 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Mazeret Dilekçesi İçin Tıklayınız