2014-04-02

1. Çevre Mühendisleri Kariyer Günü

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Topluluğu olarak, 01.04.2014 Salı Günü 09.45-17.00 saatleri arasında Fakültemizin  Konferans Salonunda, '' 1. Çevre Mühendisleri Kariyer Günü '' Etkinliğini yapıldı. Etkinliğimizin açılış konuşmasını Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Lokman Hakan TECER gerçekleştirirken,  7 farklı Sektörde Görev Alan Konularında Uzman, Aktif Çevre Mühendisleri konuşma yaptı. Kariyerleri boyunca yaşadıkları konu ve konuları öğrencilere aktararak, mesleğe atılmadan önce bilgi paylaşımında bulunuldu. Gerek kamu, gerekse özel sektörde çalışan konuşmacılar ortak bir paydada buluşarak öğrenciler ile karşılıklı diyaloglar kuruldu. Konuşmacılarımız arasında eski mezunlarımız da mevcuttu. Eski ve yeni mezunları bir araya getirerek Çevre Mühendisliği Bölümünün yıllar içerisindeki değişimleri de konuşuldu.
Etkinliğimize ana sponsor olan SİAM Çevre Danışmanlığı Firması , etkinliğin oluşmasında destekçimiz olan Çevre Mühendisliği Bölümümüzün Değerli Akademisyenleri ve Etkinlikte Büyük Pay Sahibi olan Çevre Topluluğumuzun Gönüllü Üyelerine Sonsuz Teşekkürler…

Çevre Topluluğu